Yhdessä ollaan enemmän

Luonnollisen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, eettisyys, korkea laatu ja luontoystävällisyys ovat tärkeitä arvojani. Ilolla ja sydämestäni jaan luontoisia tuotteita ja palveluita eteenpäin. Alta löytyy linkit joita suosittelen kokeilemaan. Toivon että sinäkin saat apua ja iloa yhteistyökumppaneideni palveluista ja tuotteista. Otathan yhteyttä mikäli kiinnostaa yhteistyö.

LehtoPeat Oy


Olemme turvetuotantoon erikoistunut yritys, jolla on pitkät perinteet turpeen nostossa ja jatkojalostuksessa. Nykyään jalostamme turpeesta enimmäkseen hoitoturvetta ja teemme LehtoPeat turvetuotteita. Hoitoturpeemme nostamme yrityksen omistamasta suosta. Lehtosuon hoitoturvekerrostuma on todettu erinomaiseksi Geologisen tutkimuskeskuksen tutkimuksessa.

Asioidessasi verkkokaupassa käytä alekoodiani RIIKKA, saat ensimmäisestä tilauksestasi -20% alennusta. Mikäli sinulta löytyy Y-tunnus, ota yhteyttä, jutustellaan sinulle sopiva alekoodi, 040 7066537.

KLIKKAA TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

Yhdessä on enemmän  
Toimin Pohjois-Suomessa LehtoPeat Oy:n myynin ja markkinoinin edustajana sekä turvehoito kouluttajana. Turvehoidot koko keholle. Hoida ihoasi, terveyttäsi ja mieltäsi 100 % luonnollisella hoitoturpeella.  

feeling


feeling on Itävaltalainen yritys, joka tuottaa ja myy luonnontuotteita; eteerisiä öljyjä, kasviöljyjä, kosmetiikkaa ja muita tuotteita jokaiseen kotiin! feelingin tuotteita Suomessa saa koulutetuilta feelingin aromaneuvojilta. 

KLIKKAA TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

Yhdessä on enemmän 
Tutustu nettisivujen kautta tuotteisiin ja ota yhteyttä, teen sinulle tilauksen. Saat tuotteet kotiisi kera laskun. Tilaus ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.  Klikkaa tästä ja lue lisää aromaterapiasta.

Luonnokas Oy


Luonnokkaan lauteilla puuhailee yrittäjä, saunaterapeutti ja luonnonvaratuottaja Anu Rosenberg. Anu on perustanut yrityksensä rakkaudesta saunaan, perinteisiin, luontoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Saunaelämyksiä ryhmille ja yrityksille toteutetaan Voimala 1889 saunatiloissa sekä 16 hengen jurtassa. 
Luonnokas valmistaa käsityönä saunahoitoihin suunnattua luonnonkosmetiikkaa, johon kuuluu mm. kehoa hemmottelevia saippuoita, shampoopaloja, kasvonaamioita suolakuorintoja ja jalkakylpysuoloja. Tuotteissa käytetyt villiyrtit on poimittu Pohjoisen luonnosta ja kaikki ainesosat on huolella valittu ja testattu.
Luonnokas-yrityksen nimi ja suomalainen saunakulttuuri kertoo monta tarinaa joten käy ihmeessä kurkistelemassa Luonnokkaan nettisivuilta lisää. 

Moments


Kuumailmapallo on maailman ensimmäinen toimiva lentolaite ja MOMENTS-retki on samalla matka ilmailun historian alkulähteille. Lennon aikana voit ihailla maisemia linnun silmin ja tallentaa huikeat näkymät kameralla muidenkin katseltaviksi. Kuumailmapalloretki kestää kokonaisuudessaan 3-4 tuntia. Lennämme 100-1000 metrin korkeudessa ja aina hyvällä tuulella. 


Yhdessä on enemmän
Kosketus Luontoon kuumailmapalloretki yhdistettynä valitsemallasi hemmotteluhoidolla. Kokemus on taatusti ainutlaatuinen ihosta sieluun saakka. Elämys toimii juhlaan, irtiottoon arjesta tai vaikka yllätyksenä tärkeimmälle.
Kuumailmapallolento on taatusti unohtumaton ja turvallinen ilmailukokemus, joka sopii kaikille, myös korkeanpaikankammoisille. Madoituksen, pehmeän lempeän kosketuksen saat tarpeeseesi sopivalla kehonhoidolla. Räätälöidään juuri sinulle tai ryhmällesi sopiva kokonaisuus. Klikkaa tästä , soita ja suunnitellaan.

Care & Colonic - suolihuuhteluhoitoa, Aila Riikonen

Ailan löydät facebooksita
KLIKKAA TÄSTÄ

RavintoPäivi

Tarjoan henkilökohtaista ja yksilöllistä valmennusta juuri Sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä halusi saada apua kroonisiin vaivoihin tai parantaa elämäntapojasi, autan Sinua! Ravintovalmennuksesta saat apua niin terveyden palauttamiseen, ylläpitämiseen kuin edistämiseenkin. Ravintovalmennukseni perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille ja sen tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.  

Asioidessasi Ravintopäivin ravintovalmennuksessa käytä alekoodia henna-riikka, saat -10% alennusta 


Yhdessä on enemmän 
Meidän ihanan viisas keho tasapainottaa itsensä, kun annamme sille tuen ja mahdollisuuden siihen. Kosketus, hierontaotteet, lämpö, eteeriset öljyt, turpeen vaikuttava voima tai vaikka äänimaljojen syvärentouttava vaikutus lisäävät rentoutumista, endorfiinien ja oksistoisiin eritystä. Sopivilla eväillä stressi ja vaivat pysyvät loitolla, energia lisääntyy ja elinvoima eheytyy. Pariskunnille onnistuu yhteinen hieronta aika. Katso sinulle sopiva hoito klikkaamalla tästä


Sulkia & Silmuja - Makrameetuotteet ja kurssit

"Käsityönä tehtyjä makrameetöitä ja koruja, ekologisia materiaaleja käyttäen." 
 Terkuin, Jenny 


Yhdessä on enemmän
Elämänpolulla kulkiessa muodostuu solmuja ja löytyy sulkia. Ihanan Jennyn kanssa järjestetään läsnäoloa, mielen ja kehon rentoutusta makramee kädentaitojen parissa. Räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva irti päästämisen (mindfulness) paketti. 
Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sivustolla esitettyjä asioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosina, reseptinä tai parannuskeinona lääketieteellisiin, psykologisiin tai emotionaalisiin ongelmiin. Jokainen on vastuussa omasta yksilöllisestä kehomielestä. Vakavissa sairauksissa ja masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin.