Yhdistäminen - Henkiset voimavarat 


Itsetuntemus on hyvinvoinnin kivijalka. Elämänlaatu on suorassa yhteydessä kykyyn sietää painetta ja stressiä. Oman itsetuntemuksen matkalla niin sanotuilla syväsukelluksilla sisäiseen maailmaani olen oivaltanut, että ihmisyyden syvyys on mittaamaton, monisyinen, todella kiehtova ja virtaava kokonaisuus. Elämäni varrella monista matkoista pisin on ollut matka sisäiseen maailmaani. Rinnallani on ollut kulkemassa naishenkilö, jolta olen saanut hyväksyntää, pyyteetöntä rakkautta, emotionaalista turvaa ja kirkkaan peilin itsestäni. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että itsetuntemus ei ole helppo asia.  

Tunnekokemusten työstämiseen tarvitsemme toinen toisiamme. Vakavissa sairauksissa ja vaikeassa masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin. 

Yksilötapaamiset soveltuvat esimerkiksi vaihtuvien elämänmuutosten - tai uupumuksen tueksi, uskomuksen purkuun tai mihin ikinä itse koet tarvitsevasi ihmisyyttä rinnallesi peilaamaan omaa itseäsi. Tapaamiset rakentuvat sinun tarpeistasi ja niiden mukaisesti. Tutkitaan ja ihmetellään yhdessä ihmisyyden syvyyttä ja kartoitetaan juuri sinulle sopivaa.

Tunnekokemusten työstämiseen, uskomusten purkamiseen, kehomielenkirkastukseen voidaan yhdistää halutessasi  luontaiset voimat 

Luota ja usko, mikäli sinulla on tahto, sinulta löytyy myös kyvyt ja taito. 

Rinnallakulkija ei voi nähdä sinua, jollei hän näe itseään


Mitä enemmän uskallamme tulla näkyväksi itsellemme, sitä helpommin saa yhteyden toisiin ja sitä helpompi meitä on rakastaa. Vain omana itsenäni voin tulla nähdyksi, kuulluksi ja rakastetuksi. 

*Mitä onnellisuus ja hyvinvointi tarkoittaa
*Tunnenko itseni kuinka hyvin 
*Hyväksynkö itseni 
*Miksi tehdään sitä mitä tehdään


Ihmisessä elävät ikuisesti kaksi perustarvetta: tarve liittyä toiseen ja tarve olla vapaa, riippumaton.
Ihmisessä elävät ikuisesti kaksi kaipausta: kaipaus syliin ja kaipaus vapauteen. 


HINNASTO

Puhelu tai videopuhelu
30min / 45€ sis.alv24%
45min / 67,50€ sis.alv24%
75min / 112,50€ sis.alv24%

Henkilökohtainen tapaaminen minimilaskutus
60min/ 112,50€ sis.alv24%

Ulkopaikkakunnalle korvaus kilometrikorvauken mukaisesti 0,43€/km 


TAPANI TOIMIA
Soita, sovitaan ensimmäinen tapaaminen, jossa tunnustellaan yhteistä kaikkea. 
Kolme tapaamistamme kertovat meille jatkammeko yhteistä matkaa ihmisyyden syvyyksissä kohti hyväksyvämpää kaikkea. Tapaamiset onnistuvat puhelimitse, videopuheluina tai kohtaamalla sovitussa paikassa.

YKSILÖ 
Kuljen vierelläsi naisena ja inhimillisenä ihmisenä peilaten sinut löytämään tunnemaailmaasi parempaa yhteyttä, ymmärrystä ja tasapainoa arkisten asioiden, ihmissuhteiden, työn tai yrittäjyytesi äärellä. Tutkitaan uskomusjärjestelmiä ja rakennetaan uutta ihanaa sydänyhteyteesi, sinun näköiseesi ja tuntoiseen elämään. Toisin sanoin tutkitaan mahdollisuuksia ja laajennetaan tietoisuutta yhdessä kohti itsemyötätuntoa, hyväksyvän ja olemisen tilaa. Yhteistyön voit lopettaa halutessasi koska vain. 

Ihminen on energeettinen eri tasoista koostuva kokonaisuus, joten ensimmäisessä kohtaamisessamme tunnustellaan ja tutustellaan. Aina katsomme tapaamisen jälkeen jatketaanko seuraavaan tapaamiseen. Tapaamisen tulee tuntua meille molemmille hyvälle. 

YRITTÄJÄJÄLLE UUDEN IDEOINTIA
Tuntuuko, että olet yksin asioiden kanssa, kaipaatko kuulijaa, ideoita ja innostusta työsi äärelle? Kiinnostaako yhdistää palvelutarjontaasi aromaterapiaa tai hoitoturvetta? Nähdään yhdessä mahdollisuuksien maailmassa. MITEN VOIN AUTTAA SINUA? 


 Olemme täynnä rajoittavia ajatuksia ja oletuskia. Hypätään yhdessä kurkistelemaan mahdollisuuksien maailmaan.

 

Ollaan näkyviä itsellemme 
Ei se mitä me koemme, vaan miten me sen koemme
Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sivustolla esitettyjä asioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosina, reseptinä tai parannuskeinona lääketieteellisiin, psykologisiin tai emotionaalisiin ongelmiin. Jokainen on vastuussa omasta yksilöllisestä kehomielestä. Vakavissa sairauksissa ja masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin.