Sauna & Avanto

Kuumaa - Kylmää - Kuumaa - Kylmää 

Löytyykö sinulta paikka, jossa olisi ihana järjestää hyvinvoinnin äärellä kohtaamisia tai vaikka suurempikin tapahtuma. Soita, niin suunnitellaan yhdessä. 

Saunan lämmössä 

Koettuja vaikutuksia ovat stressin väheneminen ja elämänlaadun paraneminen

Uusin tutkimus näyttää vahvistavan sen, minkä me suomalaiset olemme aina tienneet. Löylysauna aiheuttaa mielihyvää, parantaa elämänlaatua, edistää terveyttä ja pidentää ikää. Vaikutukset välittyvät monen mekanismin kautta ja kohdistuvat moniin sairauksiin. Tietoa on eniten sydän- ja verisuonisairauksista, mutta saunomisesta voi olla hyötyä myös monissa muissa sairauksissa.

Määritelmän mukaan suomalainen sauna on tila, joka lämmitetään n. 80–110 °C:n lämpötilaan hikoilua, rentoutumista ja peseytymistä varten. Sauna lämmitetään kiukaalla, kiviä sisältävällä uunilla, ja ilmasta saadaan kosteaa heittämällä vettä kiukaalle.

Saunahoidoissa saunan lämpötilaa säädellään hoitojeen mukaisesti

Saunominen aiheuttaa runsaasti muutoksia elimistön toiminnassa. Se vaikuttaa verenpaineen säätelyyn, verisuonten seinämän ja sisäelinhermoston toimintaan, elimistön puolustusreaktioihin ja veren rasva-aineenvaihduntaan. Säännölliset lempeät löytyt puhdistavat sisäelimiämme ihanasti. 

Tiede on tapa tutkia ja tällä tavoin tuoda jotain todellisuutta esille. Tutkivan inhimillisen ihmisen löydöksiä:
Saunakylpyjen terveyshyödyistä tutkimusta KLIKKAA TÄSTÄ

Avannon aarteet

Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sivustolla esitettyjä asioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosina, reseptinä tai parannuskeinona lääketieteellisiin, psykologisiin tai emotionaalisiin ongelmiin. Jokainen on vastuussa omasta yksilöllisestä kehomielestä. Vakavissa sairauksissa ja masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin.