Koulutukset

Kehomielelle puhdistuksiin
Stressinhallintaan 
Kauneuden hoitoon
Terveyden- ja hyvinvoinnin ammattilaiselle
Kotiin hyvinvoinnin tueksi itselle ja koko perheelle

Inspiroivissa merkeissä nähdään!

Hoitoturve työkaluksi kehonhoito kurssi, Oulu

KESTO: la - su
PAIKKA: Rakkauden tila, Isokatu 19 B 16, OULU
HINTA: 265€ (sis. alv. 24%) 

Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, hierojille, kauneuden ja hyvinvoinnin alalla toimiville ja sinulle, joka olet luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostunut. Kurssi antaa sinulle valmiudet tehdä turvehoitoja ja soveltaa oppeja omassa hoitolassa tai yrityksessäsi. Yritysasiakkaana on mahdollisuus ryhtyä myös tukkuasiakkaaksi ja tuotteiden jälleenmyyjäksi.
Pääset LehtoPeatin turvehoitajien ja jälleenmyyjien yhteistyöverkostoon, jossa tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Saat itsellesi mahtavan kokonaisvaltaisesti hoitavan työkalun 5000-vuotta vanhasta mustasta kullasta. 

Teoriaosuuden teemoina mm: 
 • Turve elementtinä • Turpeen tutkimus • Eri hoitomuodot • Eri turvetuotteet • Turpeen vaikutus eri vaivoihin ym. 
Käytännön harjoittelussa käymme läpi seuraavia: 
• Kasvonaamio • Turvejalkahoito • Selän ja hartioiden turvehaude ja hieronta (Aaltosen tekniikka) • 
Teoriassa:
• Turvesauna •Turvekylvyt

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET 
040 7066 537, henna-riikka(at)outlook.com

Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Inhimillisyydet huomioidaan. Kurssilla tarjolla kahvia ja teetä. Lounas on omakustanteinen. Paikassa on keittiö ja omat eväät on mahdollista ottaa mukaan. 

Pienet paikalliset turvehoidot kurssi Oulu

KESTO: 4h (järjestetään la 10-16 ja su 10-16) 
Ryhmä minimissään 2 hlö ja max. 10 hlö 
PAIKKA: Rakkauden tila, Isokatu 19 B 16, OULU
HINTA: 165€ (sis. alv. 24%) 

Kurssille tullessasi sinulla ei tarvitse olla hoitoalan koulutusta. Kurssi on suunnattu itsehoitoon hyvinvoinnin tueksi sinulle ja koko perheelle. 
Hyvinvointialan tuottajille ikiaikaisella hoitoturpeella saat palveluihisi ihanasti lisäarvoa. Pienet paikalliset hoidot soveltuvat mainiosti isoissakin ryhmäohjauksissa esim. liikunnan ohjaajille, joogaohjaajille, erä -ja luontoalanohjaajille, kauneuden ja terveydenhoidonalan ammattilaisille. 

Kurssi antaa sinulle valmiudet tehdä pieniä paikallisia turvehoitoja ja soveltaa oppeja omassa arjessasi tai yrityksessäsi. 
Yritysasiakkaana on mahdollisuus ryhtyä myös tukkuasiakkaaksi ja tuotteiden jälleenmyyjäksi. Pääset LehtoPeatin turvehoitajien ja jälleenmyyjien yhteistyöverkostoon. Saat itsellesi mahtavan kokonaisvaltaisesti hoitavan työkalun 5000-vuotta vanhasta mustasta kullasta. 

Kurssin teemoina mm: 
• Turve elementtinä • Turpeen tutkimus • Eri hoitomuodot • Eri turvetuotteet • Turpeen vaikutus eri vaivoihin ym. Käytännön harjoittelussa käymme läpi seuraavia: 
• Kasvonaamio • Turve jäsi - ja jalkahoito • Pieniä paikallisia turvehauteita

Aromaterapian ABC, Oulu

PAIKKA: Isokatu 19 B 16, Oulu 
AIKA: kysy lisää 2021
HINTA: 265€


Tietopaketti kurssiin on koottu laajan tieteiskirjallisuuden pohjalta. Saat hyvät lähtökohdat ja kattavan tietopohjan, vaikka olisit vasta tutustumassa aromaterapian maailmaan. Toisaalta voit saada runsaasti uusia näkökulmia, vaikka olisit käyttänyt aromaterapeuttisia tuotteita jo pidempäänkin. 
Suosittelemme kurssia lämpimästi myös aromaterapeuttisten tuotteiden kanssa ammatikseen työskenteleville sekä terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisille. 
Pääset näiden kahden päivän aikana sukeltamaan konkreettisesti tuoksujen hurmaavaan maailmaan. 
Ihmettelemme käsiteltäviä aiheita yhdessä kokonaisvaltaisesti sekä tieteiden että kokemustiedon eri näkökulmista. 

Kurssilla käsiteltäviä aihealueita:
- stressinhallinta, hermoston rauhoittaminen ja mielen piristäminen 
- immuunijärjestelmän toiminnan tukeminen 
- aromaterapian vaikutus kehoon 
- tuotteiden turvallinen käyttö 
- yhteisvaikutukset esimerkiksi lääkkeiden kanssa (kontraindikaatiot) 
- tuotteiden valmistajista ja valmistamisesta, sekä laatukriteerit ostajalle 
- aromaterapian koulukunnat ja kriittinen tiedonetsintä 

 Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Lounastauko on omakustanteinen. Koulutuspaikassa on keittiö ja omat eväät on mahdollista ottaa mukaan. 

Vallitsevaa tilannetta kunnioittaen kurssille otetaan max 6 henkilöä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jere: 0404144325 / jereholtta95@gmail.com Henna-Riikka: 0407066537 / henna-riikka@outlook.com 

Holistisella ja humanistisella otteella, luonnollisen terveyden ja hyvinvoinnin puolesta juuri sinua kurssille odottavat aromaterapeutti Henna-Riikka Muikkula sekä diplomiaromaterapeutti ja musiikkipedagogi Jere Hölttä.


Kuivakuppaus- ja guashakurssi Oulu

KESTO: la - su
PAIKKA: Rakkauden tila, Isokatu 19 B 16, OULU 
HINTA: 265€ (sis. alv. 24%) 
Hintaan sisältyy vihreä jadekivi guashakampa
Kasvoturvenaamio
Aromaterapeuttinen hierontaöljy
Kuivakupit (kurssin ajan) Halutessasi saat ostaa työkaluja mukaasi

Ikiaikaiset kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluvat hoidot ovat äärimmäisen tehokkaat ja turvalliset hyvinvoinnin ylläpitäjät. 
Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan mitään kokemusta kiinalaisesta lääketieteestä tai hieronnasta, kaikki tarvittava tieto opetellaan kurssilla. 
Tehokkaasti nesteet ja kuonat liikelle aktovoivat hoitomenetelmät soveltuvat työkaluiksi ammattilaiselle hoitolaan tai itsehoitoon kotiin koko perheelle. 
Kuivakupeilla ja guashalastan avulla kehomielsetä avautuu mm. jumeja, energiatukoksia ja kuona-aine kertymiä. Jumit, kolotukset ja jäykkyydet helpottuvat ja pääset parempaan virtaukseen.

Kurkistamme keveästi myös aromaterapian maailmaan muutaman nestekiertoa aktivoivan eteerisen öljyn äärellä. Kuivappauksessa käytämme puhtaita aromaterapeuttisia öljyjä. Kurssilta on käytössäsi kaikki työkalut. 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET
040 7066 537, henna-riikka(at)outlook.com 
 
Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssilla tarjolla kahvia ja teetä. Lounas on omakustanteinen. Paikassa on keittiö ja omat eväät on mahdollista ottaa mukaan.   
Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sivustolla esitettyjä asioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosina, reseptinä tai parannuskeinona lääketieteellisiin, psykologisiin tai emotionaalisiin ongelmiin. Jokainen on vastuussa omasta yksilöllisestä kehomielestä. Vakavissa sairauksissa ja masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin.