Luontaiset voimat 

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan muutoksen tuen luontaisiin työkaluihin. Oi ihanat ikiaikaiset menetelmät viisauksineen ja upeine voimineen. Inspiroidutaan yhdessä sopusointuisesti ja luodaan juuri sinulle sopivaa. 
Yritykset ja kotitaloudet, yksilö- ja ryhmähoidot, TYHY-toiminta, syntymäpäivät, häät ja polttarit, hyvinvointiin liittyvät tapahtumat ja messut. 
Länsimainen lääketiede ei tunne suoraa parannuskeinoa steressiin; koska se ei tunnusta henkilön mentaalisten tai emotionaalisen tilan vaikutusta hänen fyysiseen hyvinvointiinsa. Lääketieteellisiä parannuskeinoja stressiin ei siis ole olemassa. Jopa 70% ihmisten lääkärissäkäynneistä johtuu stressiperäisistä sairauksista. Kaikki ajatukset ja tunteemme muuttuvat kehoissamme kemiallisiksi aineiksi leviten kaikkialle kehoomme muuntaen solujemme kemiallisia koostumuksia ja käyttäytymistä. Kymmenen viimevuoden aikana on noussut tutkimuksia, jotka osoittavat, miten mieli ja keho reagoivat toisiinsa. 
Tarvitsemme hyvää stressiä kasvuun, kehitykseen ja taitojen hallitsemiseen. Stressin eri syvyyksiä on kuitenkin vaikea tunnistaa arjen tiimellyksen keskellä. Pilvin pimein löytyy kirjallisuutta, tietoutta ja oppaita kielteisen stressinhallintaan, mutta myönteisen stressinhallinnasta on puhetta vähemmän. Innostumisella ja iloisella aktiivisuudella saadaan kehomieli myös loppuun ajettua. Monet tutkimukset osoittavat, että stressi on päätekijä, joka vaikuttaa ihmisten elämässä, sekä mielen että ruumiin terveyteen.  

Ihana keho, uskomaton universumi, yhteen toimivien elintoimintojen sinfoniaa. Olet rakas ja tärkeä ihosta sieluun saakka. 

Sauna & Avanto

Kannamme alkumerta sisällämme

Kosketus Luontoon

Kosketus Luontoon

Kosketus Luontoon

Kosketus Luontoon

Kosketus Luontoon

Kosketus Luontoon

Kosketus Luontoon

Kosketus Luontoon


Itsensä parantava ihminen

Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sivustolla esitettyjä asioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosina, reseptinä tai parannuskeinona lääketieteellisiin, psykologisiin tai emotionaalisiin ongelmiin. Jokainen on vastuussa omasta yksilöllisestä kehomielestä. Vakavissa sairauksissa ja masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin.